Tule mukaan!

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani?

 

Laitathan minulle sähköpostia leenaelinan@gmail.com. Teen mielelläni erilaisia yhteistyöprojekteja, niin moniammatillisissa työryhmissä kuin eri oppilaitosten ja varhaiskasvatusyksiköidenkin kanssa. Lisäksi tuotan mielelläni tilauksesta kirjallista sekä kuvallista materiaalia niin painettuun kuin sosiaaliseenkin mediaan. 

 

Kirjoitan ja tuotan mielelläni esimerkiksi erilaisia kurssimateriaaleja. Tulen myös mielelläni jakamaan ideoita ja vinkkejä taideluontokasvatuksesta eri ryhmille. Erityisesti alan opiskelijat ovat sydäntäni lähellä.

 

Lisäksi olen kiinnostunut luonnon rauhoittavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta sekä kuvataiteista itseilmaisun keinona. Myös positiivinen kasvatus ja kiintymysvanhemmuus ovat sydäntäni lähellä. Jos sinulla on mielessä jokin näihin teemoihin liittyvä yhteistyöprojekti, otathan yhteyttä! 

Haluatko minut teille töihin?

Olen lähtökohtaisesti avoin erilaisille ehdotuksille. Etenkin syksylle 2019 kalenteriini mahtuu vielä uusia, ihania suunnitelmia - otathan siis yhteyttä! leenaelinan@gmail.com

 

 

 

KAUPALLISET YHTEISTYÖT SIVUSTOLLANI

 

Tällä sivustollani vierailee viikottain yli 5000 yksittäistä kävijää. Teen esimerkiksi mainoksiin liittyviä yhteistyöprojekteja ja esittelyjä niiden yritysten kanssa, joiden tuotteita ja palveluja itse arvostan ja joita voin ammatillisesti ja aidosti suositella. Jos edustat tällaista yritystä, otathan yhteyttä leenaelinan@gmail.com. Kesällä 2019 luomiani Kuura-ketun materiaaleja käytettiin jo näin monessa kaupungissa, kylässä ja kunnassa ympäri Suomen! 

  • Grey Pinterest Icon

LEENA HÄMÄLÄINEN

  VARHAISKASVATTAJA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now